Heel!

zuiverend energiewerk

HEELsessies zijn maatwerk – CombinatieMagie van energie & professie

Reiki/TRANCE Healing

60 minuten fysiek | € 88

Reiki/TRANCE Healing

60 minuten online | € 65

Afspraak

Laden...

Hoe voel jij je na deze
HEEL sessie?

Maartje

Het voelt goed, heel veilig, warm, magisch, pijnlijk en rustgevend. Verdriet zit op gekke plekken. Mijn overleden moeder voelde ik in mijn armen. In wat ik met mijn armen heb gedaan voor haar. In wat de armen van een moeder doen voor haar kind.

 

Lucienne

Super bedankt voor alles! Ja, ik zou je zeker aanraden bij anderen. Ik voelde mij na gister een stuk lichter. Ik heb zelf weer meer kleur op mijn gezicht gekregen. Daarnaast ook inzichten weer vertrouwen te krijgen in mezelf en in het leven. Ik kom zeker bij je terug!

Nina

De massage vond ik rustgevend. Ik vond het fijn eerst even te praten en daarna pas op de tafel aan de slag te gaan. Dacht dat 90 minuten lang waren maar dat vloog voorbij! Ik zou nog terugkomen omdat het mij rust geeft. Daarnaast vond ik het eromheen een prettige ervaring. Alles mag gezegd en benoemd worden en er wordt vanuit je eigen invalshoek terug gekeken naar wat het met jou doet en niet met die van een ander. Ik zou dit aanbevelen voor mensen die hiervoor open staan. Je moet je kunnen laten meevoeren. Daarnaast is het nog belangrijk om te weten dat het niet alleen maar een massage is, maar er veel meer achter schuilt.