Heel!

holistische massages

HEELmassages zijn maatwerk – CombinatieMagie van energie & professie

IK KIJK EN VOEL WAT JIJ NODIG HEBT

Beyond

In 90 minuten herboren | € 111

Magisch

60 minuten massageMagie | € 88

Afspraak

Betaling vindt plaats na de MassageSessie via Tikkie of contant

 

Laden...

Heel!

veel voordeel

HEELmassages zijn maatwerk – CombinatieMagie van energie & professie

Beyond

5 x 90 minuten | € 499

Hoe voel jij je na deze
HEEL massage?

Maartje

Het voelt goed, heel veilig, warm, magisch, pijnlijk en rustgevend. Verdriet zit op gekke plekken. Mijn overleden moeder voelde ik in mijn armen. In wat ik met mijn armen heb gedaan voor haar. In wat de armen van een moeder doen voor haar kind.

 

Lucienne

Super bedankt voor alles! Ja, ik zou je zeker aanraden bij anderen. Ik voelde mij na gister een stuk lichter. Ik heb zelf weer meer kleur op mijn gezicht gekregen. Daarnaast ook inzichten weer vertrouwen te krijgen in mezelf en in het leven. Ik kom zeker bij je terug!

Nina

De massage vond ik rustgevend. Ik vond het fijn eerst even te praten en daarna pas op de tafel aan de slag te gaan. Dacht dat 90 minuten lang waren maar dat vloog voorbij! Ik zou nog terugkomen omdat het mij rust geeft. Daarnaast vond ik het eromheen een prettige ervaring. Alles mag gezegd en benoemd worden en er wordt vanuit je eigen invalshoek terug gekeken naar wat het met jou doet en niet met die van een ander. Ik zou dit aanbevelen voor mensen die hiervoor open staan. Je moet je kunnen laten meevoeren. Daarnaast is het nog belangrijk om te weten dat het niet alleen maar een massage is, maar er veel meer achter schuilt.

 

Willemijn

Hester masseert met daadkracht en weet precies haar vingers op de pijnlijke plekken te leggen.

Letterlijk en Figuurlijk. Jouw handen op mijn buik raakten een diep trauma aan en door jouw veilige bedding kon ik de emoties doorvoelen.

Hester, ik ben zo blij dat jij naar je hart hebt geluisterd en je handen nu eindelijk gaat gebruiken om anderen te helpen helen. Ik voel me kapot moe en tegelijkertijd heel opgelucht.

Bas

Eigenlijk ben ik niet van de massages, maarrr nadat mijn vrouw Hester een opleiding
Energetisch Massage had gevolgd, mocht (lees moest) ik als proefpersoon dienen.

Een beetje vermoeid van een lange werkdag, gaf ik me over aan haar handen. Al snel kwam er een rust over me, die uiteindelijk overging in nieuwe energie.

Eenmaal van de tafel af voelde ik met als herboren en weer vol nieuwe kracht. Dit resultaat had ik niet verwacht en was meer dan fijn!

Meya

Hester is de stoptrein die elk station in jouw lijf (en leven) de nodige aandacht geeft zodat alles weer gesmeerd gaat lopen.

Carola

De massage heb ik ervaren als een soort thuiskomen. Weer terug naar eerdere gemaakte intenties met mijzelf. Jij bracht mij terug in MIJN Flow.

Ik ga zeker bij je terugkomen Hester. Als gever ga ik mijzelf jouw massage regelmatiger aan mijzelf geven! Zeker dat ik je ga aanbevelen

Saskia

Dankjewel lieve Hester, voor deze ervaring en dat je zo goed voelt wat er diep diep van binnen zit…je voelt en raakt de binnenkant van ons omhulsel.

Het is echt je missie door dit te doen en mij in dit geval, een glinstering te geven voor een opening in mijn gebroken hart en het rouwproces.

Gini

Mega dank voor het thuiskomen bij je. Heb mij zeer kunnen opladen en heerlijk daardoor
geslapen dat ik moeilijk mijn bed uit kon.

Ga zekers wat met je info doen en wij gaan elkaar zekers te weten nog wel is aantreffen. Vond erg fijn en heb de Energie kunnen voelen.

Marianne (49)

Wat heb ik gevoeld? Heel veel emoties/verdriet/harte pijn (maar ook m’n spieren). En nu idd een soort van opluchting. Mijn tenen voelen ook beter. Dus je hebt echt gouden handjes!

En ja!!!! Ik kom bij je terug! Ik zou je zeker aanbevelen, maar dan wel aan mensen die hier voor openstaan.

Callista

Het was een fijne ervaring. De sfeer is fijn, ontspannen en liefdevol. Gelijk in het begin voelde ik onze verbinding, het raakt me gelijk. Zo bijzonder hoe jij dit doet. Tijdens de massage wist jij de pijnpunten aan te raken en ik voelde wat jij voelde, een strak lijf.

Hetgeen jij voelde en ik ervaarde zette jij om in duidelijke taal die herkenbaar was. Aan het eind voelde ik mij heerlijk ontspannen en voelde de energie stromen.

Jij hebt mij inzichten gegeven waar ik tegen aan loop en wat meer aandacht mag krijgen. Daarbij heb ik praktische tips gekregen waar ik mee aan de slag kan.

Wat ik ook heel mooi vond hoe jij liet voelen, door jouw energie, waar mijn ZIEL zat en hoe ik die kan herkennen en vergroten. Echt bijzonder wat jij kan!

Ingrid

De massagesessie heb ik als meerdanfijn ervaren. Eigenlijk wilde ik dat het niet zou stoppen, nog veel langer zou duren. Ik vond het begin mooi, even samen afstemmen voor je begon. Het frapante was (en eigenlijk ook weer niet) dat jouw handen, zonder dat ik ook maar iets genoemd had, echt PRECIES wisten waar het wenselijk en nodig was, de aanraking.

Ook mooi dat jouw handen echt alles meenamen, tot mijn oren aan toe. Ik had zo het gevoel dat jouw handen masseren ‘zonder aangeleerde technieken’ maar echt vanuit het voelen. Dat vond ik heel fijn. Soms voelde iets ook gevoelig, bijna pijnlijk op sommige plekken die vastzaten, maar zelfs dat vond ik op een bepaalde manier prettig. Omdat ik voelde dat je het met aandacht deed, wist wat je deed.

Ik voelde afstemming, aandacht, liefde en veel warmte van je handen. Erna delen wat jij gevoeld en gezien had vond ik ook heel mooi. Een extraatje! En kloppend voor mijn gevoel. Zeker nu ik wat dingen heb laten bezinken, nog een lees, opzoek, opschrijf…. Een massage plus vind ik het! Of nog beter in jouw woorden; MassageMagie!

Danielle

Bij binnenkomst voelde ik meteen een prettige sfeer met fijne muziek en zacht licht. Tijdens de massage voelde ik me veilig en jouw handen voelden vertrouwd. De geur van de olie was precies goed. Je ruikt het wel, maar niet te overheersend. Ik heb emoties vrij gelaten die ik nog nooit eerder door een massage gevoeld heb.

Na de massage vroeg je naar mijn gevoel en gaf je aan mij aan wat jij gevoeld hebt. Je ging met mij op zoek naar antwoorden en er vielen puzzelstukjes op zijn plaats. Daarnaast nog oefeningen/tips gekregen en vervolgens een berichtje met alles wat we besproken hebben. Hoe fijn is het om alles nog even op je gemak na te kunnen lezen.

Ik kom zeker terug want heb de meest persoonlijke massage ever gehad. Daarnaast heel sterk het gevoel nog meer met je te willen delen en van jou te willen leren. Ik zou dus zeker iedereen in mijn omgeving een massagesessie van jou aanbevelen.