Heel!

doeltreffende coaching

HEELsessies zijn maatwerk – CombinatieMagie van energie & professie

Coaching - 3 maanden traject

3x fysiek massage/reiki/coaching (1x per maand 90 minuten)
6x online healing/reiki/coaching (1x per 2 weken 30 minuten)
€ 555

Coaching - 6 maanden traject

6x fysiek massage/reiki/coaching (1x per maand 90 minuten)
12x online healing/reiki/coaching (1x per 2 weken 30 minuten)
€ 988

Afspraak

HEEL graag boek ik een intake gesprek van 30 minuten:

Laden...

Hoe voel jij je na deze HEEL sessie?

Ellen

Ik heb de sessie als heel bijzonder ervaren en het heeft me goed gedaan. Je hebt dingen bij me aangeraakt die ik nodig heb om verder te komen in mijn proces en daarvoor wil ik je nog een keer bedanken. Ik krijg er gewoon weer een brok van in mijn keel. Dank voor de ruimte die je gaf om mezelf open te stellen en dank voor wat je me hebt laten inzien en voelen.

Annette

Ik heb een hele fijne en intensieve coachingssessie van Hester ontvangen, waarbij er nieuwe deuren voor mij zijn opengegaan. Best pittig en confronterend om heel dicht bij mijn emoties, pijn en verdriet te komen, maar zoals Hester zegt; deze mogen er zijn! Hester is een lieve, warme, betrokken en spirituele vrouw die weet waar zij het over heeft. Stelt je op je gemak en voelt letterlijk met je mee!

Meya

Door de sessie heb ik inzichten gekregen in mijn thema’s die nog verwerking/heling/verzachting nodig hebben. Deze inzichten hebben nu stroming, verheldering
en verlichting gegeven. Dit alles met een intens wederzijds vertrouwen en Liefde. Dank lieve Hester voor het begeleiden met Liefde op mijn pad. Wat een geschenken/inzichten heb je me gegeven.

Miriam

Na een HEEL sessie voel ik me krachtiger, prachtiger en zelfverzekerder. Zooo dankbaar dat Hester een stukje op mijn levenspad wil meelopen.