Heel!

even over mij

WIe ben ik? Tja. Ik ben precies als jij. Een HELE mooie ziel!

Oke, nu even in aardse termen. Wat zal ik eens zeggen…

Eigenlijk ben ik gewoon een bezem’

Ik ben een vrouw van 50+ maar voel me nog steeds een meisje. Een gevoelig meisje wat altijd onbewust haar intuitie en helderweten achterna heeft gelopen in het leven. Voelde iets goed dan ging ik die kant op. Impulsief en naïef liepen hand in hand met me mee. Never a dull moment met mij 🙂

Inmiddels ben ik me HEEL erg bewust van mijn intuïtie en m’n heldervoelen/weten. Ik ben er ook HEEL handig in geworden, letterlijk en figuurlijk. Ik heb altijd al gevoeld dat er iets in mijn handen zat. Mijn aanraking gaat verder dan alleen het fysieke. Ik raak alle lagen van het bestaan aan. Het emotionele, het energetische, het spirituele, het onbewuste, het mystieke, het magische en het ZELF. Jouw hele ware pure kern. Jouw “ik ben”.
Ik breng je terug naar je HEELheid.

Eigenlijk ben ik gewoon een bezem. Ik veeg alle brokstukken en stof zo je bewustzijn in. Ze bedekken je heelheid. Ze liggen te wachten totdat jij ze aankijkt, oppakt, voelt en daarna liefdevol loslaat. Mijn bezem laat het stof opwaaien zodat jij je HEEL bewust gaat worden van wat er allemaal ligt op jouw werkelijke ZIJN.

Transformatie volgt. Vrijheid volgt. Rust volgt. Liefde volgt.

Vaag? Ik maak het HEEL helder voor je. Ik vertaal wat ik voel en zie naar praktisch en hanteerbaar. Ankers en kapstokken zitten bij een HEEL met Hester sessie inbegrepen. En natuurlijk een bezem. Zodat je dagelijks je eigen stof kunt laten waaien naar daar waar het jouw HEEL niet meer kan bedekken.

PS: Voel jij je HEELheid al, dan ben je natuurlijk ook welkom! Een energetische massage is een onderhoudsbeurt voor jouw hele systeem. Mijn magische handen zullen je vervullen met rust, liefde en twinkelingen, zodat jij weer bewust, opgeladen en ontspannen kunt genieten van al het mooi’s om jouw heen.